Διαμονή

Γνωρίστε την περιοχή μας

Στους πρόποδες του όρους Παγγαίου και στον πανέμορφο οικισμό της Νικήσιανης βρίσκεται ο παραδοσιακός ξενώνας “Νερόμυλος”. Η ονομασία του οφείλεται στον νερόμυλο που υπήρχε, ο οποίος αποτελούσε μετόχι της Ιεράς Μονής Εικοσιφοινίσσης. Σήμερα στον αναστηλωμένο αυτό χώρο που συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με την νεοκλασική αισθητική ο νερόμυλος αποτελεί κειμήλιο.

Έτσι λοιπόν θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους λάτρεις της φύσης και για όσους αναζητούν την ηρεμία και την απόλαυση των ανέσεων που προσφέρει ο ξενώνας μας. Η σάλα του ξενώνα αποτελεί ένα ζεστό χώρο όπου μπορείτε άνετα να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και το γεύμα σας τις κρύες μέρες του χειμώνα δίπλα στο τζάκι.

Ο χώρος μας είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να διαθέτουμε prive  γεύματα για τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και να επιλέξετε για να μας επισκεφ0είτε θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να νιώσετε κάτι ξεχωριστό.

 

Τα Δωμάτια μας

Τα πλήρως εξοπλισμένα μας δωμάτια μας  θα σας χαλαρώσουν και θα σας ξεκουράσουν. Κοιτάζοντας κανείς από το μπαλκόνι θα αισθανθεί το κάλεσμα της φύσης να τον περικλείει και να τον αναζωογονεί προσφέροντας του την εκπληκτική θέα του απέραντου τοπίου που ξεδιπλώνεται. Παράλληλα με την διαμονή σας θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε το παραδοσιακό πρωινό αλλά και να γευτείτε τις ντόπιες σπεσιαλιτέ του τόπου μας.

LCD TV

Tηλέφωνο

Τζάκι

Air-condition

Σεσουάρ

Υδρομασάζ

Εστίαση - Υπηρεσίες

Η σάλα του ξενώνα αποτελεί ένα ζεστό χώρο όπου μπορείτε άνετα να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και το γεύμα σας τις κρύες μέρες του χειμώνα δίπλα στο τζάκι. Ο χώρος μας είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να διαθέτουμε prive γεύματα για τις ιδιαίτερες στιγμές σας. Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και να επιλέξετε για να μας επισκεφθείτε θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να νιώσετε κάτι ξεχωριστό. Ακόμη δεχόμαστε εκπαιδευτικές εκδρομές σχολείων στα οποία 0α μπορούμε να εξηγήσουμε την χρήση και την ιστορικότητα του νερόμυλου κα0ώς και την παροχή εστίασης αυτών με συγκεκριμένο μενού κατόπιν συνεννοήσεως.

Για να περάσετε όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές καλέστε μας και κάντε την κράτηση σας τώρα!